Over ons

Optimum Insurance Group heeft meer dan 35 jaar ervaring, het verzekeringskantoor werd gesticht door Jean Arnolis. Hij startte zijn loopbaan in de tak “levensverzekeringen” maar merkte al snel dat klanten ook hun materiële zaken, aansprakelijkheden en vele andere risico’s wensten te beschermen. Ondertussen zijn wij bekend als specialist ter zake, onze efficiënte en professionele aanpak wordt ten zeerste gewaardeerd door onze klanten.

Verzekeringen zijn een complexe materie, u ziet de bomen niet meer door het bos. Wij zijn uw vaste partner om u als persoon, uw dierbaren en bezittingen optimaal te beschermen. Het gaat niet alleen over het beschermen van eigen bezittingen , behoedt u ook voor het onopzettelijk veroorzaken van fysieke of materiële schade aan derden want hier kunnen de gevolgen onoverzienbaar zijn. Bent u particulier, zelfstandige of bedrijfsleider van een KMO, u hoeft niet wakker te liggen van een goed risicobeheer, laat u begeleiden.

Als onafhankelijke makelaar zijn wij niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij waardoor we vrij kunnen kiezen welk product, welke dekking het best voldoet aan uw persoonlijke eisen, rekening houdend met verschillende factoren. Daarom werken we  uitsluitend met erkende partners.

Onze klanten zijn geen nummers daarom vinden wij  persoonlijk contact heel belangrijk.

Een optimale service garanderen is voor ons prioritair daarom luisteren wij aandachtig naar uw behoeften en eisen zodat wij na een grondige marktanalyse een oplossing kunnen bieden voor elk risico aangepast aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of  bedrijf en dat in alle discretie.

Een schadegeval is voor ons het moment waar we onze meerwaarde kunnen bewijzen. Onze bereikbaarheid zal hier zeker een rol spelen.  Als onafhankelijk makelaar verdedigen we steeds de belangen van onze klant. Bij schade kan u rekenen op correcte expertise en vlotte schaderegeling, en we nemen ook de administratieve taken uit uw handen.

Wilt u uw toekomst veilig stellen, uw dierbaren beschermen , of heeft u andere vragen ?

Via deze website kan u ons snel en eenvoudig bereiken  :

Tel : + 32 2 568 08 68                 Fax : + 32 2 568 08 69

Stel een vraag

Offerte nodig

Wijziging melden (verandering van adres, voertuig, familiale situatie, …)

Schade aangeven

 

Verzekeringsmakelaars zijn onderworpen aan nieuwe gedragsregels.

Met deze nieuwe wet (Assurmifid) wordt de consument extra beschermd en zal de FSMA (controledienst voor banken en verzekeringen) er op toezien dat de verzekeringsmakelaar zich op een loyale, billijke en professionele wijze inzet voor de belangen van zijn klant. De informatie die de verzekeringsmakelaar aan zijn klant bezorgt, moet correct, duidelijk en geenszins misleidend zijn.

Verder rust er op de verzekeringsmakelaar een zorgplicht en dient hij potentiële belangenconflicten in kaart te brengen.
Voor meer informatie over ons beheer van belangenconflicten, ons privacy beleid en onze vergoedingen kan u steeds contact opnemen met beide zaakvoerders.

Optimum Insurance Group hanteert deze principes en spelregels reeds decennia lang maar de nieuwe wet zorgt ervoor dat wij een aantal zaken meer zullen formaliseren.

Daarom is onze website nu uitgebreid met informatie over assurmifid : www.fsma.be

Ten gevolge van deze nieuwe wetgeving moet Optimum Insurance Group voortaan een informatiefiche in haar bezit hebben, getekend door de verzekeringsnemer.

Deze fiche bevat onder andere uw adresgegevens, uw contactgegevens en de gegevens omtrent uw sociaal statuut, burgerlijke staat,…


Onze partners